Profesionalism, calitate și implicare

O echipă de peste 50 de montatori angajați, 4 project manageri, ca și posibilitatea de a colabora în proiectele foarte mari cu subcontractori și parteneri de încredere ne recomandă pentru a fi alegerea dumneavoastră.

0+
MEMBRI ÎN ECHIPA NOASTRĂ
+0
METRI PĂTRAȚI DE PLACĂRI CU MATERIALE CERAMICE
0%
CLIENȚI MULȚUMIȚI
0
PROIECTE FINALIZATE CU SUCCES
0+
ANI DE EXPERIENȚĂ

DESPRE NOI

Firma noastră este o firmă cu capital integral românesc, specializată în domeniul finisajelor în construcții, în special al placărilor cu material ceramic, atât prin metoda lipirii, cât și a vibrării.

Datorită nivelului înalt de pregătire a angajaților noștri, calitatea a fost, este și va rămâne cel mai important obiectiv. Echipa noastră este formată din oameni bine pregătiți, motivați și instruiți, care împreună cu tehnica de care dispunem sunt gata să transforme planurile dumneavoastră în realitate.

Prin folosirea doar a materialelor de calitate și cu tradiție în domeniul construcțiilor, ne asigurăm ca, voi, clienții noștri să aveți parte de cele mai bune soluții și de cele mai durabile metode.

Colaborarea strânsa și de durată cu producătorii și importatorii materialelor folosite ne ajută ca acestea să ajungă la dumneavoastră cu cel mai mic preț posibil, eliminând intermediarii.

Deși avem sediul în Județul Alba, putem executa lucrări oriunde în țară.

O simplă consultare a portofoliului nostru de lucrări vă va convinge asupra mobilității echipelor noastre.

2005
Anul în care ne-am înființat
Am pornit la drum cu multă energie, pozitivism și încrederea că vom putea să ne dezvoltăm prin muncă de calitate.
2016
Lider de piață
Putem afirma că în domeniul placărilor cu materiale ceramice am devenit într-un timp relativ scurt, una dintre cele mai recunoscute firme de pe piața românească.

Contact

+40 754 087 602

Fax: +40 374 096 444