Ai nevoie de serviciile noastre? Contactează-ne!

De peste 18 ani oferim soluții complexe și integrate în domeniul placărilor cu material ceramic. 

icon_widget_image Clădirea VIA Office, Str. Colinei, Nr. 2, Etaj 3, 400520 Cluj-Napoca Cluj, România icon_widget_image +40 754 087 602 +40 755 110 102 icon_widget_image office@terragres.ro
Image Alt

Despre noi

Profesionalism, calitate și implicare

Am înființat Terra Gres în anul 2005 din dorința de a aduce pe piața din România materiale ceramice și servicii de placare de calitate. Ne-am pornit la drum cu multă energie și încredere că munca noastră în acest domeniu va face o diferență. 18 ani mai târziu afirmăm cu mândrie că am devenit lideri în piața placărilor cu materiale ceramice și că am reușit să ne consolidăm ca fiind cea mai bună alegere în realizarea unor colaborări de lungă durată.

Compania noastră este una cu capital integral românesc, specializată în domeniul finisajelor în construcții, mai ales al placărilor ceramice prin metoda lipirii și a vibrării.

Preocupările noastre constante sunt menținerea standardelor de calitate, promovarea unei echipe de oameni pasionați, profesioniști instruiți la standarde de top, cât și perfecționarea tehnicii de lucru pentru a transforma un simplu proiect pe hârtie în realitate.

Ne-am ales în timp parteneri cu care împărtășim aceleași valori, principii și dorința de a oferi servicii remarcabile. Astfel, am creat colaborări de succes cu producători și importatori care ne susțin misiunea de a alege materiale de cea mai bună calitate, cu o tradiție demonstrată în domeniul construcțiilor, la cel mai avantajos preț posibil.

Vă invităm să descoperiți portofoliul nostru de lucrări pentru o mai bună înțelegere asupra eficienței și mobilității echipelor noastre.

Echipa

Echipa Terra Gres este nucleul companiei noastre și este instruită să asigure buna funcționare a fiecărui pas dintr-un proiect de placare ceramică. Avem peste 50 de montatori, 4 manageri de proiecte, dar oferim și posibilitatea de a colabora cu subcontractori și alți parteneri de încredere, pentru a susține proiectele foarte mari cu succes. Fiecare dintre membrii echipei se bucură de pregătire de top, dedicare și dorința de a contribui la transformarea fiecărui proiect în realitate.

De peste 18 ani transformăm planuri de orice amploare în realitate.

OFFICE

PROJECT MANAGERS

Testimoniale

Clienti

Societatea KÉSZ Construcții Romania este între cele mai mari și serioase firme de construcții, antreprenori generali din România. Grupul KÉSZ furnizează soluții complexe în domeniul construcțiilor, care includ antrepriza generală, proiectare, lucrări de structură, arhitectură, instalații diverse și montaj tehnologic. Am realizat peste 5.500.000 m2 de lucrări de referință în Europa Centrală și Europa de Est, printre care centre logistice, centre comerciale, clădiri de birouri, hoteluri, clădiri publice, stadioane, hale industriale de producție etc. În România suntem prezenți din anul 2001. În această perioadă am realizat lucrări diverse, devenind una dintre societățile determinante ale pieței de construcții din România. Ca și investiție proprie am realizat o clădire mixtă de birouri clasa „A”, Hexagon Offices, în Cluj-Napoca. Am încredințat placările ceramice din proiectul Hexagon Offices echipei Terra Gres, având convingerea că experiența și profesionalismul lor ne vor ajuta să ne atingem obiectivele. Pe parcursul colaborării am simțit că avem alături nu doar un colaborator, ci un adevărat partener, alături de care să tindem spre performanță: aceea de a construi un complex de business de lux cu finisaje moderne de calitate superioară.

Sales Manager KÉSZ România

Sárosi Béla

Mulțumită anilor de experiență, echipa Terra Gres a răspuns rapid și pragmatic cerințelor noastre. Am decis să lucrăm cu ei datorită acoperirii naționale, a parteneriatelor pe care le au cu producători de renume mondial și seriozității de care au dat dovadă încă de la începutul colaborării. Rezultatele obținute ne-au dovedit că am făcut alegerea corectă devenind partenerii Terra Gres.

Administrator Aedificium

Rus Dragoș

Lucrăm cu Terra Gres de peste 7 ani. Competențele lor în domeniul placărilor cu materiale ceramice, cât și consultanța oferită în alegerea celor mai bune soluții ne-au determinat să le încredințăm cele mai complexe proiecte. Apreciez promptitudinea, capacitatea de intervenție și disponibilitatea de care dau dovadă de fiecare dată când apar situațiile neprevăzute. Viteza mare de execuție a proiectelor este un bonus binevenit. Îi recomand ca fiind un partener esențial în dezvoltarea proiectelor de anvergură.

Director General Concret Construct AG

Crețu Mihai Corneliu

Terra Gres s-a evidențiat în timp ca un partener cu un nivel foarte ridicat nu doar de experiență tehnică în domeniul placărilor cu materiale ceramice ci și în managementul de proiect. Valorile infailibile ale companiei: corectitudinea, eficiența, integritatea și dezvoltarea permanentă stau la baza relației noastre.

Director General SSAG AG

Gabriel Nistor

Motivele pentru care apreciem parteneriatul cu Terra Gres sunt multiple, însă putem menționa câteva dintre ele: ne-au oferit mereu soluții viabile, au respectat termenele de execuție și, de-a lungul anilor, au dat mereu dovadă de înțelegere a provocărilor cu care ne confruntăm în industrie.

Administrator CVS Construct

Cristian Vasile Ciocoi

Echipa noastră de peste 50 de montatori, 4 project manageri, cât și posibilitatea de a lucra în proiectele foarte mari cu subcontractori și colaboratori de încredere ne recomandă ca parteneri eficienți, pe care te poți baza.

18 18

Ani de experiență

96 96

Clienți mulțumiți

50 50

Membri în echipa noastră

370 370

Proiecte finalizate cu succes