Ai nevoie de serviciile noastre? Contactează-ne!

De peste 18 ani oferim soluții complexe și integrate în domeniul placărilor cu material ceramic. 

icon_widget_image Clădirea VIA Office, Str. Colinei, Nr. 2, Etaj 3, 400520 Cluj-Napoca Cluj, România icon_widget_image +40 754 087 602 +40 755 110 102 icon_widget_image office@terragres.ro
Image Alt

Servicii

Expertiza noastră, garanția fiecărui client

Experiența noastră în domeniul placărilor cu materiale ceramice acoperă o gamă variată de lucrări, de la cele pentru rețele cunoscute de supermarketuri și hipermarketuri, proiecte de centre și galerii comerciale, rețele de showroom-uri și service-uri auto, la dezvoltarea în subdomeniul piscinelor, aqua & fun.

Motto-ul după care ne ghidăm de peste 18 ani este „construction at its best”. Prin urmare, tot ceea ce am învățat, consolidat și îmbunătățit în acești ani ne dă astăzi ocazia să oferim servicii de cea mai bună calitate și oportunitatea de a construi expertiză în noi domenii cerute de clienți.

Acordăm o atenție deosebită tuturor proiectelor noastre, de la rețele de supermarketuri și hipermarketuri, la proiecte de centre și galerii comerciale, rețele de showroom-uri și service-uri. Punctele noastre forte sunt atenția la detalii, exigența privind calitatea serviciilor și o viteză mare de execuție.

În 2015, acest domeniu a devenit un nou capitol în dezvoltarea companiei noastre, odată cu cererile tot mai mari ale clienților noștri tradiționali. Astăzi ne mândrim cu un portofoliu variat și de succes ale lucrărilor de acest tip, Aquapark Nymphaea din Oradea fiind cel mai mare proiect din această categorie.

Dezvoltarea colaborărilor de durată, bazate pe încredere, constituie unul dintre obiectivele noastre principale. Creăm constant noi parteneriate cu producătorii și importatorii materialelor pe care le folosim și ne asigurăm că acestea ajung acolo unde trebuie rapid, la cel mai avantajos preț posibil.

CERE O
OFERTĂ

În maximum 48 de ore un coleg va răspunde mesajului tău.
50+ 50+

Membri în echipa noastră

370 370

Proiecte finalizate cu succes

18 18

Ani de experiență